iWalk3.0 -kävelytuki

Tuotetunnus (SKU): 60HFC30303 Osasto:

Kävelytuki mahdollistaa käsien käytön jalan painovarauksen yhteydessä

IWalk korvaa kyynärsauvojen käytön ja pitää kädet vapaina muuhun käyttöön silloin, kun jalalle ei voi varata koko painoa vamman jälkeen. Yksi malli sopii kaikille alle 125 kg:lle ja 147-198 cm:lle henkilöille.

275,00 

Sis. arvonlisäveron

Tuote on saatavilla vain myymälästä.
Hinta sisältää sovituksen.

Tule käymään myymälässä!

iWalk3.0 mahdollistaa normaalin elämän elämisen myös silloin, kun jalan vamma estää painon varaamisen jalalle. Kävelytuen ansiosta tavaroiden kantaminen paikasta toiseen tai lapsen hoitaminen mahdollistuvat toisin kuin kyynärsauvojen kanssa toimiessa. Tuote on erittäin hyvä vaihtoehto kyynärsauvoille ja polviskootterille.

iWalk3.0 on helppo säätää käyttäjälle sopivaksi ja yksi tuote sopiikin kaikille 147-198 cm pitkille ja alle 125 kiloisille henkilöille. Sääri- ja reisiosille on erilliset säädöt ja kiinnitystä helpottaa nopeakäyttöiset soljet. Remmeissä on myös miellyttävät ja ihoystävälliset pehmusteet. Polvelle on suunniteltu ergonomisesti muotoiltu ja pehmeä alusta.

Tuen pukeminen on alkusäätöjen jälkeen erittäin helppoa ja nopeaa, sillä remmien kireyttä ei normaalisti tarvitse muuttaa, vaan kiinnitys tapahtuu solkien avulla.

Selaa muita tuotteita osioissa

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »